Vores forældres musik

Hvad sker der hahahah høre på så meget forskelligt musik hjemme hos mig men den som slå alle rekorder i mærklig smag eller ihvertfald anderledes iforhold til resten af huset er godt nok min mor hun høre kunstere som xxxxxxxxxx
Verve
Tenderstick
Morrisse
Nick Cave “ved hvem han er man godt nok ikke min smag”
Span og mange flere
Jeg tror bare jeg er mere til mainstream ???
Jeg høre meget rock heavy og Dark men til tider også techno goa og hiphop
Men mest af alt virker hendes musik bare fra woodstock hehe
Men fair nok


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18

Skriv et svar