Kedsomhed

Hvorfor keder man sig ? Jeg keder mig faktisk tit men aldrig på den måde at jeg ikke laver noget for jeg finder dog altid på et eller andet mærkeligt. Så hvad vil det sige at kede sig…
Igår troede jeg næsten at man kunne dø af kedsomhed haha jeg sad og så fjernsyn og alt hvad der blev sendt havde jeg enten læst om eller set før aka mange genudsendelser så hvad gør man ? Man keder sig sindsygt meget… jeg gik så igang med at læse i en bog på min iPhone jaja det gik da godt men da jeg var færdig stod jeg på samme punkt jeg keder mig JEG KEDER MIG
Keder mig faktisk også lige nu derfor jeg skriver denne blog for at høre om andre også keder sig på sådan en mandag


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18

Skriv et svar