Også kom jul og nytår

Og blev det jul og nøj det var skønt. Alt den gode mad også ikke mindst gaver hehe tror aldrig man bliver for gammel til at få gaver eller rafleleg. Skønt er det jo nå en anden person har givet sig tid i alt stresset og køb en gave til en. Af alle gaverne fik jeg en sjov gave også. På min ønskeseddel havde jeg skrevet sokker men ikke hvilken størrelse og det bed min søster sig fast i, så vupti fik jeg et par børne sokker hahah. På jule bordenfik vi en dessert vi alle havde glædet os til Cheesecake mmjaaa nemlig rigtig som fra filmene og nøj den smagte godt. Nytårs aften var et hit jeg grilled sku i minus grader og nøj det var svært at tænde op i grillen. Den blev ved med at gå ud men efter ca 1 time kom der gang i den. Måtte tilsidst tænde op i webber istedet for da den grillstarter blev for kold hele tiden men godt blev det. Der kommer billededer senere fra nytår


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18

Skriv et svar