Sådan. jeg fik reinstalleret min hackintosh

mjaa så fik jeg lige reinstalleret min hackintosh idag… der var gået helt ged i dens kexts 🙁
men ja ja tog da lige godt og vel 2 timer så var alt op og køre igen, thank god for at jeg har en server jeg bare kan smide tingene over på og hente fra igen, happy happy

Så skulle jeg også lige forklare en vendinde hvad det gode var ved at skulle host sin egen wordpress meeen der måtte hun stå af haha hun fatted hat men sjovt nok da jeg fortalte om de computer problemer jeg har/havde så var hun forstående ?!!?!
Kvinder de dejlige men skøre til tider


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18

Skriv et svar