Søndag aften

 

Jaa det søndag og jeg har raided for første gang i Rift

sikke en fornøjelse at raid igen
dog lidt skuffet over at det er så let, men mon ikke det bliver sværere jo længere man kommer ? det håber jeg da…
hvad der så ellers sket, jo misserne har det fint stadig dog går det lidt vildt for sig når de slås og vi er nød til at afbryde dem til tider, malou den røde er lidt en piv skid men ellers er hun ligeglad med alt og alle haha
så jeg ellers blevet helt rask fra min lungebetændelse, det jo rart så kan man ryge igen hehe. måske man skulle skrue en hel del ned for rygning, bare sådan så man ryger kun 10 smøger istedet for det 30 jeg er oppe på

Hvad brugte du din søndag aften på ?


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18

3 kommentarer

  1. Jeg tror anden hjemmeside ejere bør tage blog.kennyvb.dk som en model, meget ren og fremragende brugervenlig stil og design, endsige indholdet. Du er en ekspert i dette emne!

Skriv et svar