6 decemeber update

Huuu hej hvor det går
Jeg har forudbestilt SWTOR* yessss men mærkeligt nok så havde de udsolgt af deluxe digital edition hahah til at grine over jo så jeg fik bare den normal std udgave som så også er fint nok til mig JEG VIL BARE SPILLE PEWPEW LAZORS
også er min guild The last targaryens gået med til at vi blive en multi mmo guild

Tirsdag uhhhh medicin dag bah

også det jo decemeber WEEEEE en dejlig månded med alle disse jule ting og kager
kan i alle have en glædelig månded fyldt med kærlighed fra de nærmeste og mig


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18

1 kommentar

Skriv et svar