Rolig Lørdag… med youtube

Tja, så sidder man her, spærret foran computern og overvejer hvad resten af dagen skal gå med.
Måske man skulle skrive et indlæg på sin blog, så de mange besøgende har noget at læse.
Jeg sad og så en youtube video som hedder

Will We Ever Run Out of New Music?

 

Lige dette emne finder jeg ganske interesandt. Se eller gense video’en her :

Ikke nok med det, men youtube er jo en genial virksomhed. Hvor alt information er muligt. Jeg sad f.eks med min mor og genså reklamer fra 90’erne, damn det var sjovt, her kommer lige en video som jeg fandt den bedste :

Vi så også lidt Voice-tv og jeg må sige P!NK er jo genial, vil lige indrømme jeg ellers ikke den helt store pink fan men lige denne video er jo for fed

UHHHH UHHHHHH UHHHHH
Der er nu 1 måned til

juleaften

\o/
Kæft jeg glæder mig til noget god mad og extreme hygge.
det er vel en slags “tvang” hygge haha men jeg elsker det og elsker alt det der høre med
endnu en youtube film ! men denne gang om jul og essencen af jule-musik finder jeg denne sang + video den klart bedste. og hvor ellers kan man se julemanden spille saxofon.

 

 


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18

Skriv et svar