Gasværket

Ja så blev det søndag, men hvad skal man dog bruge disse weekenden på når man er single og ikke har lyst til at tage i byen… Man ser tv og ordner alt det kedelige simpelhen.
Ej jeg er startede ude på noget i Taastrup som hedder gasværket, tror videt de hed social psykiatrien før hen. Men det er simpelhen så behageligt at komme der og være sammen med de søde pædagoger og andre mennesker som også lider af psykiatriske sygdomme eller har lidt og er i bedring. Jeg er blevet så glad for stedet og for at komme der hen at nu aner jeg ikke hvad jeg skulle gøre uden det, det blevet et sted for mig at jeg for noget at stå op til om morgen frem for at sove til 12:30 ca også bare være bange resten af dagen. Nu er jeg der ude og er faktisk ikke så bange mere for at være der. Jo jo kommer der mange mennesker eller lyde jeg ikke genkender så fare hjertet helt op i halsen som altid men sådan er det jo når man er syg…jeg var der ude en onsdag aften også og der handlet jeg sammen med en af pædagogerne, fik hjertebanken og det hele men jeg gjorde det ! bagefter fik vi så lavet maden hjemmelavet pizza med løg pepperoni bacon ost tomat champigon og nøj det var sjov at arbejde med den køkkenovn, 15 min satte vi oven på og fra kold ovn til 12 min inde måtte vi tage pizzaers ud da de var færdige hehe

20120205-195827.jpg


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18

Skriv et svar