Minor update, tralala hvor det går

Hej alle
Jaaaa så blev siden blå ! hvabehar blå, syntes det ville være på sin side at updatere hvad der er sket siden sidst og ja nyt color scheme

Nå jeg fik endelig taget mig sammen og fik softmodded min Wii hehe, det var så legende let at man tror det er løgn. Men på et tidspunkt blev jeg squ liiiiddddttt nervøs for var det fjernsynet jeg havde fat i eller wii hehe løb ihvertfald en hel masse tekst hen over skærmen på kort tid.
Så nu det bare med at finde ud af at updatere de der wad filer hvis man da skal det (mener at jeg har læst at wad filerne bestemmer hvordan den preloader spillende på haddisken) Og tror i så ikke at legend of zelda ikke virker ØV ville ellers godt lige haft svinget et sværd eller bare en træbjælke hahah

Også ligger jeg syg… rigtig syg for en gangs skyld haha lungebetændelse og influenza på samme tid. jeg så flot ud da jeg tog hjem sidste torsdag. Hue på vanter og lynet helt op over ørende med høretelefoner på “seinnheiser” og jeg frøs skønt solen var fremme haha folk kigged også mærkeligt at jeg havde så meget overtøj på 🙂
Men nu er jeg ved at blive rask igen Weeeeeee så regner stærkt med at jeg taget til brunch på søndag ude på gasværket.

On a side note : skal finde på et godt citat til gasværket men hvad kan det være ???
“Her kan jeg være alene sammen med andre”
“Her kan jeg være sammen med andre som forstår mig” osv. osv.
skulle jo gerne være et godt stærkt citat der viser bare lidt om hvad man kan på gasværket

også har jeg min “folder” jeg skal have produceret færdig…. nøj den bliver god. men har bare svært ved at huske alle de idér jeg havde omkring den nu da jeg “ligger” syg meeeen mon ikke de kommer igen. gasværket har jo fået photoshop elements så nu kan jeg da arbejde med den der ude !!! meget vigtigt

 


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /home/www/blog.kennyvb.dk/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18

1 kommentar

  1. Godt du snart er frisk min skat 🙂 og dejligt at høre dit humør er så meget bedre siden du startede derude på Gasværket 🙂 det var et godt valg.

Skriv et svar